Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Ben jij op zoek naar een afwisselende vakantie- of bijbaan? #zonnetjeinhuis

Hoe goed je opleiding ook is, er gaat niets boven ervaring. Wil jij naast je zorgopleiding alvast werkervaring opdoen in de ouderenzorg? Je krijgt in no-time een schat aan ervaring. En je verdient nog leuk ook! Je kunt aan de slag in verschillende functies, zowel op het gebied van zorg als facilitair.

Werken wanneer het jou uitkomt

Bij ons kun je per direct aan de slag op doordeweekse dagen of in het weekend. Dit kan dus overdag zijn of in de avond. Je werkt wanneer het jou het beste uitkomt, in overleg met jouw team is er veel mogelijk. In je vakanties kun je eventueel meer werken.


Vakantiewerk

Tijdens de zomerperiode gaan veel van onze collega’s genieten van een welverdiende vakantie. Jij vangt deze periode op en zorgt ervoor dat onze cliënten een zomer beleven waarin de zorg optimaal wordt voortgezet.


Wat ga je doen?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Als je bijvoorbeeld het eerste leerjaar van de opleiding verzorgende IG of verpleegkundige hebt afgerond, mag je het zorgteam ondersteunen met diverse werkzaamheden zoals: kasten bijvullen, bedden opmaken, tafels dekken, schoonmaken. Heb je het tweede leerjaar van één van deze opleidingen afgerond, dan kan je aan de slag als helpende en na succesvolle afronding van het derde leerjaar gaan we je toetsen en mag je misschien ingezet worden als verzorgende met bijpassend salaris.


Gezellige werkplek met veel voordelen

Wij bieden jou binnen één van onze Zonnehuizen, Woonhavens of wijkteams een gezellige werkplek met veel voordelen:

  • Veel vrijheid en dankbaar werk
  • Ervaring opdoen binnen jouw vakgebied
  • Werken bij jou in de buurt
  • Je uurloon is hoger dan bij een gemiddelde vakantie- of bijbaan
  • Je mag bij de thuiszorg gebruik maken van een bedrijfsauto of -fiets
  • Goede toekomstmogelijkheden binnen onze organisatie
  • Flexibele werktijden tussen de 10 en 28 uur per week


Meer weten?

Bel of Whatsapp Marjel Kuiper, Adviseur Werving & Selectie, via 06 52 79 78 25. Of stuur je motivatiebrief en CV naar vakantiewerk@zonnehuisgroepnoord.nl
Downloads


  • Geen