Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige met coördinerende taken Zonnehuis de Marne in Leens

Heb jij een passie voor het werken met ouderen?

En, zie jij het als een uitdaging om de best passende zorg aan onze bewoners van de PG te bieden en daarnaast coördinerende taken uit te voeren? Voor Zonnehuis de Marne in Leens kan je als verpleegkundige aan de slag. We bieden jou de kans om jezelf te laten zien en je talent verder te ontwikkelen!

 Jij bent:

 • Een pittige verpleegkundige met meerdere jaren werkervaring
 • Toe aan een nieuwe uitdaging in een rol waarin je coördinerende taken mag uitvoeren
 • Goed in staat om advies en ondersteuning aan je collega’s te bieden bij complexe zorgvragen


Wie ben jij en wat ga je doen?

Als verpleegkundige met coördinerende taken heb je een verantwoordelijke functie. Je breng de zorgvraag in kaart en voert deze samen met jouw team uit. Tevens stel je het zorgleefplan op in nauwe samenspraak met de cliënt. Je houdt deze bij en als echte ‘spin-in-het-web’ zorg jij er voor dat vanuit de verschillende disciplines input geleverd word, hechte samenwerking hierbij is vanzelfsprekend. In relatie tot deze regiefunctie geef je functionele aanwijzingen aan je collega’s. Jij durft kwaliteit verbeteringen door te voeren en krijgt je collega’s hierin mee. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige.

 • Je bent in het bezit van het diploma MBO-V of gelijkwaardig
 • Je verricht alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden in complexe situaties
 • Je waarborgt de planning, coördinatie en continuïteit in wisselende diensten
 • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden


Aan de slag voor Zonnehuis de Marne?

Zonnehuis de Marne in Leens is een kleinschalig woonzorgcentrum waar we ‘samen vanuit eigen kracht’ werken. We passen de zorg aan op de behoeften van onze bewoners en stimuleren ze om zoveel mogelijk de dagelijkse bezigheden op eigen kracht te doen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan het levensgeluk van onze bewoners en daar doen we het voor!


Ons aanbod

Wij leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer en zitten midden in het veranderingsproces om bottom-up te gaan werken. Deze manier van werken is nieuw voor onze teams maar betekent wel vrijheid in de invulling van je functie als verpleegkundige en nauwe samenwerking binnen je team. We zijn samen op expeditie gegaan om deze zelfstandige werkwijze vorm te gaan geven, ga jij met ons mee?

 • Je krijgt per direct een vast contract
 • Geef jij aan hoeveel uren je kan werken? Dan kijken wij of we dit passend kunnen maken! Wij denken aan een dienstverband van ca. 24 uur per week.
 • Je werkt zowel in dag- als avond en nachtdiensten en bij voorkeur werk je mee in de verpleegkundige bereikbaarheidsdiensten
 • De functie van Verpleegkundige is ingeschaald in functiegroep FWG 45 van de CAO VVT, dit is maximaal € 3.153,90 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
 • We bieden diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-academy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Solliciteren?

Wil je graag meer informatie over de vacature of een keer meelopen? Neem dan contact op met Talitha Hoving (Clustermanager) via telefoonnummer 06-52797805.

Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV vóór maandag 25 maart aanstaande naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 19.027.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Liever flexibel aan de slag?