Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige wijkteam Hoogezand - Sappemeer

Wij zoeken jouw talent!

Je bent een verpleegkundige en je bent toe aan de volgende stap in je loopbaan. Of misschien sta je aan het begin van je carrière en wil je graag de fijne kneepjes van het vak leren. Als verpleegkundige bij Zonnehuis Thuis krijg jij de kans op jezelf te laten zien en jouw talent verder te ontwikkelen!


Jouw takenpakket

Je werkt in een klein en enthousiast team, jullie verdelen gezamenlijk de taken en vervolgens ga je zelfstandig op pad. Achter iedere deur schuilt een ander verhaal, jij weet hier op in te spelen en bent zo een specialist in je eigen vakgebied. Je begeleidt en stimuleert de eigen regie van de cliënten. Je hebt een signalerende rol en onderneemt actie bij knelpunten. Daarnaast denk je mee over kwaliteitsverbetering en inrichting van zelforganisatie binnen jouw team.


Hoe werken wij?

Wij leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer en zitten midden in het veranderingsproces om bottom-up te gaan werken. Deze manier van werken is nieuw voor onze teams en vraagt een hoge mate van flexibliteit en eigenaarschap. Zie jij het als uitdaging om een belangrijke rol te spelen tijdens dit veranderingsproces? Wij nodigen je uit om tijdens een vrijblijvend gesprek jouw visie met ons te delen.


Als verpleegkundig ben je

 • In het bezit van (minimaal) een MBO diploma Verpleegkundige niveau 4;
 • Bekwaam in de verpleegtechnische handelingen (BIG);
 • Bekend met richtlijnen, regels en protocollen ten aanzien van het vakgebied rapportage en medicatie veiligheid, of in staat je deze vlot eigen te maken.
 • Oplossingsgericht, zelfstandig en werk je klant- en resultaatgericht;
 • Onderdeel van de bereikbare dienst;
 • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk;
 • In het bezit van rijbewijs B en beschik je bij voorkeur over een eigen auto.


Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten in een vast team.

 • een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld (ca. 16 uur per week)
 • een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3032,60 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.


Meer informatie en solliciteren

Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl  onder vermelding van vacaturenummer 19.010.

Voor meer informatie bel je met Hester van Sloten (Wijkverpleegkundige) op telefoonnummer 06-52797831 of met Carian Aapkes op telefoonnummer 06-31681975. Wil je een keer meelopen met een collega van de thuiszorg? Neem dan ook contact op met Hester of Carian!

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Liever flexibel aan de slag?