Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige Zonnehuis de Hoorn

Ga jij deze uitdaging aan?

Jij bent nieuwsgierig naar de betekenis van gedrag en kunt goed inschatten wat bij de cliënt goed werkt. Herken jij jezelf hierin? Op de PG afdeling van Zonnehuis de Hoorn woont een kleine groep bewoners met dementie, hier werken we samen met hen aan een stabiele en veilige leefomgeving. Gezelligheid staat hier voorop! Jij daagt bewoners uit in wat ze nog wel kunnen en biedt ondersteuning bij wat zij zelf niet (meer) kunnen.


Wie ben jij?

Als verpleegkundige heb je een verantwoordelijke functie. Je bent zichtbaar voor onze cliënten en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Jij durft kwaliteit verbeteringen door te voeren en krijgt je collega’s hierin mee. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige. Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat.


Wie zijn wij?

Zonnehuis De Hoorn is sterk geworteld in de streek. Veel bewoners kennen elkaar van vroeger en dat waarderen ze. Als verpleegkundige speel je moeiteloos in op de grote saamhorigheid die er is. Jij verleent namelijk zorg op maat waarbij de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie over zijn of haar leven behoudt. Veel mensen uit Marum en omgeving kennen Zonnehuis de Hoorn.


Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma MBO-V of gelijkwaardig
 • Je verricht alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden
 • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht
 • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een flexibele instelling en een open houding
 • Samenwerken in teamverband staat bij jou voorop


Wat bieden wij jou?

Wij leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer en zitten midden in het veranderingsproces om bottom-up te gaan werken. Deze manier van werken is nieuw voor onze teams maar betekent wel vrijheid in de invulling van je functie als verpleegkundige en nauwe samenwerking binnen je team. We zijn samen op expeditie gegaan om deze zelfstandige werkwijze vorm te gaan geven, ga jij met ons mee?

 • Je krijgt per direct een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Geef jij aan hoeveel uren je graag wilt werken? Dan gaan we samen bekijken hoe we dit passend kunnen maken. We denken aan een dienstverband van ca. 28 uur per week.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3.153,90 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Ingrid Stiekema (clustermanager) via telefoonnummer 06-27042261.


Wil je direct solliciteren?

Stuur je brief met CV voor dinsdag 15 oktober aanstaande naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 19.102.

 Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Liever flexibel aan de slag?